У Кам’янському розпочала свою роботу дитячо-юнацька спортивна школа № 5

1 лютого у Кам’янському розпочала свою роботу новостворена спортивна школа – ДЮСШ № 5. Вона базується у спорткомплексі «Прометей» за адресою: пр. Аношкіна, 109. Очолив нову ДЮСШ чемпіон світу з плавання, майстер спорту міжнародного класу, президент Каменської федерації плавання Дмитро Краєвський.

За словами Дмитра Краєвського, на даний момент у ДЮСШ №5 представлено шість видів спорту, які викладають 18 тренерів. Це плавання, тріатлон, спортивна та художня гімнастика, фігурне катання на роликових ковзанах та кікбоксинг.

ДЮСШ №5 була створена як зовсім нова дитячо-юнацька спортивна школа, яка включила у себе тренерський склад колишньої спортшколи «Промінь» та ДК «Металург».

У новій спортивній школі викладають п’ять президентів міських федерацій спорту – з плавання, тріатлону, катання на роликових ковзанах, спортивній гімнастиці та кікбоксингу. На керівних посадах працюють два майстри спорту міжнародного класу: з плавання – директор Дмитро Краєвський та з шашок – завуч Людмила Сівук. Також у школі викладають три заслужені тренери України, шість тренерів, які носять звання майстра спорту, а також тренери вищої категорії.

У ДЮСШ №5 тренується багато спортсменів, які входять до складів збірної України з плавання, гімнастики та роликових ковзанів.