У Кам’янському відкрили навчальний простір для дітей

Війна не повинна перешкоджати розвитку та самореалізації підростаючого покоління.Саме тому в Кам'янському відкрили навчальний простір для дітей громади – місцевих та внутрішньо переміщених осіб.
Приміщення оснащене комп'ютерами, ноутбуками, мультимедійним проєктором, фліпчартами, екраном та принтером. Тут також працюватимуть професійні соціальні педагоги та фахові психологи.

Ми надали приміщення в будівлі на проспекті Свободи, 2/1 та виконали в ньому ремонт, а наші партнери допомогли з облаштуванням сучасного навчального простору. Дякую представникам БФ «Посмішка ЮА», Фонду Terre des hommes в Україні та БО «Stay Safe Ukraine» спільно з партнерами з Великобританії «Reusing IT» та нашому Центру Молодіжних Ініціатив, який на своїх сторінках у соцмережах повідомлятиме розклад занять та навчальних заходів, – написав міський голова Ккам'янського Андрій Білоусов.

Також з нагоди Дня молоді він вручив листи подяки й подарунки представникам молодіжної спільноти міста та побажав їм успіхів у всіх починаннях.
Джерело: 5692.com.ua