«Участь в партії «Бджола» – моя можливість внести свій вклад в майбутнє Кам’янського», – Павло Некритий.

Політична партія «Бджола» знайомить кам’янчан зі своєю командою.

«В партії «Бджола» працюють лише ті люди, які дійсно хочуть змінити наше місто реальними та рішучими діями, а не балачками, – вважає Павло Некритий. – У нас сильна та ефективна команда, яка сконцентрована на роботі та результатах. Це відповідальні, активні люди, яких об’єднує успішний лідер – міський голова Андрій Білоусов. Завдяки його досвіду, професіоналізму та відданості справі, команда партії «Бджола» зможе зробити Кам’янське ще більш розвиненим та комфортнішим містом для життя людей. Моя участь в партії – це можливість внести свій особистий вклад в майбутнє рідного міста».

Біографічна довідка
Некритий Павло Геннадійович народився 8 лютого 1986 року в м. Дніпродзержинськ. Закінчив середню загальноосвітню школу №12 та вступив до Дніпровського державного технічного університету (ДДТУ).В 2008 році здобув вищу освіту за спеціальністю «Обробка металів тиском».
Працює на Дніпровському металургійному комбінаті в сортопрокатному цеху, стан 400/200 вальцювальником 6розряду. Діяльність: керівник ГО «Патріот-2015», член політичної партії «Бджола».
Источник: 5692.com.ua