Усі пристрої на Android потрібно терміново оновити: смартфони працюватимуть на 30% швидше

Google зробив доступним оновлення для пристроїв, що працюють на ОС Android.
Апдейт працює для всіх смартфонів, незалежно від оболонки та виробника. Пояснюється це тим, що оновлення проводиться через системні оновлення Google. Діє апдейт для Android, починаючи з 12 версії.
Зазначається, що після оновлення більшість пристроїв починає працювати швидше. Зокрема, на 30% зменшився час запуску додатків. Також відзначено збільшення загальної продуктивності пристроїв, а час запуску операційної системи після перезавантаження скоротився до 20 секунд.
Повідомляється, що вже найближчим часом аналогічне оновлення вийде і для Android Go – для пристроїв з меншою потужністю.
Як зробити апдейт
У всіх пристроях, що працюють на Android, перевірка на наявність оновлень проводиться автоматично у фоновому режимі.
Але чекати, коли смартфон оновиться самостійно, зовсім не обов'язково – це можна зробити просто зараз у ручному режимі. Для цього потрібно перейти в папку налаштувань, знайти пункт "Про пристрій" і вибрати функцію "Оновлення ПЗ".
Залежно від оболонки на пристроях різних моделей перевірка апдейтів може проводитися різними шляхами, але всі вони схожі і зробити оновлення в ручному режимі не складе труднощів.
Потрібно відкрити розділ з оновленнями і натиснути кнопку "Перевірка". Уже через кілька секунд стане зрозуміло, чи є в черзі оновлення, які очікують.
Джерело: 5692.com.ua