“Уявіть, що на стадіоні тисячі трупів”: Зеленський порівняв мітинг Путіна з армією РФ

Президент Володимир Зеленський порівняв кількість присутніх на мітингу 18 березня на стадіоні в Москві на підтримку політики Путіна з російською армією. Він підкреслив, що війну потрібно закінчувати.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відеозвернення Зеленського.

"Сьогодні (18 березня – ред.) в Москві прозвучало багато слів у зв'язку з річницею захоплення Криму. Відбувся великий мітинг. І я хочу звернути увагу на одну деталь. Повідомляється, що в цілому до мітингової активності в столиці Росії були залучені близько 200 тисяч осіб. 100 тисяч на вулицях, приблизно 95 тисяч – на стадіоні", – нагадав президент України.

Приблизно така ж кількість російських військових залучили у вторгненні в Україну.

"Просто уявіть, що на тому стадіоні в Москві – 14 тисяч трупів і ще десятки тисяч поранених і покалічених людей. Вже стільки російських втрат від цього вторгнення. Ось така ціна війни. Трохи більше ніж через три тижні. Війну треба закінчувати. Пропозиції України – на столі", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звернувся до керівництва в Москві. За його словами, настав час зустрічатися і говорити про мир.

Раніше повідомлялося, що досягти миру між Україною і Росією можна тільки при зустрічі лідерів країн Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

Війна Росії проти України триває 24 день. Всі подробиці російської агресії, ситуація в містах і міжнародна реакція – у текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.