Уже зовсім скоро: стали відомі дата і час презентації лінійки iPhone 15

Уже кілька місяців мережа повниться чутками про дату презентації лінійки iPhone 15. І ось, нарешті, стала відома точна дата – ця подія відбудеться 12 вересня 2023 року. Уже відомий і час проведення заходу – за тихоокеанським часом він відбудеться о 10.00, у Києві в цей час буде 21.00. Як і попередні презентації, подію транслюватимуть у програмі Apple TV, а також apple.com.
На даний момент ще не поставлено крапку в суперечках про назву iPhone 15 Pro Max, який, як вважають деякі інсайдери, може отримати назву iPhone 15 Ultra.
iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max будуть оснащені порталами USB-C, стандартизованими згідно з вимогами законодавства Європейського союзу. Найімовірніше в iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max рамка з нержавіючої сталі буде замінена на титанову.
Також відомо, що всі смартфони з нової лінійки будуть випущені з програмованою "кнопкою дії", яка замінить кнопку вимкнення звуку.
На презентації 12 вересня буде презентовано і нові Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2, і, можливо, оновлену лінійку AirPods, оснащених порталами USB-C.
Джерело: 5692.com.ua