Видаляємо плісняву без хімії за допомогою підручного засобу, який точно є на вашій кухні. Фантастичний метод який доступний кожному

Зима – це час, коли у вашому будинку найчастіше починають пітніти вікна та з'являється пліснява навколо вікон та в інших місцях схильних до накопичення вологи. З пліснявою важливо боротися відразу ж, тим більше, що це легко зробити за допомогою одного натурального засобу – простого оцту.
Проблеми з пліснявою часто здаються складними та можуть бути небезпечними для здоров'я. Вентиляція важлива, якщо у вашій оселі сиро, але зимою робити часто провітрювання не зовсім зручно, особливо враховуючи часті відключення електроенергії та теплопостачання. Тому, щоб запобігти появі плісняви, використовуйте недорогі лайфхаки з натуральних компонентів.
Дотримуйтесь цих простих кроків, щоб позбутися плісняви у вашому будинку
Очистіть поверхню гарячою водою, використовуючи тканину з мікрофібри.
Розмішайте оцет і воду у співвідношенні 20% оцту та 80% води, та розпорошіть розчин за допомогою звичайного розпилювача рідини.

Залишіть на 30 хвилин або більше.
Ретельно протріть іншою чистою тканиною з мікрофібри, доки поверхня не стане сухою. За необхідності можна додатково просушити поверхню за допомогою звичайно фену для волосся. 

До розчину також можна додати трішки гвоздичну або евкаліптову олію для приємного аромату.
Оцет має дуже широкий спектр застосунку та є дуже універсальним засобом. Саме тому його полюбляють використовувати майже всі господині, це означає що він точно є на вашій кухні. Він також чудовий як натуральний компонент проти плісняви завдяки своїй кислотності. У будь-якому випадку ціна оцту не кусається.
Читайте також: Найпопулярніші та високооплачувані професії на 2023 рік
Дракони опиняться між двома вогнями, а змій чекає кохання й шалена пристрасть: астрологи оприлюднили гороскоп на 2023 рік за східним календарем для всіх знаків Зодіаку
Фінальний акорд святкувань: як винести ялинку, не засипавши все голками
Джерело: 5692.com.ua