Відео процесу виробництва шинки шокувало користувачів: що вони побачили на фабриці

Не так давно в мережі стало вірусним відео з фабрики з виробництва м'ясних продуктів. На відео показано процес виготовлення шинки, і навіть великим любителям цього продукту видовище здалося не особливо приємним. Деякі навіть вирішили змінити звички і повністю відмовитися від вживання шинки.
Шинка – популярний продукт, багато хто їсть її із задоволенням. Їли її і ті, хто подивився ролик про технологічний процес приготування продукту.
Спочатку користувачі мережі не зрозуміли, що саме вони бачать. Побачену масу вони прийняли за рожеве морозиво. Потім рожеву субстанцію, більше схожу на слиз, переливають у банки, і сильно струшують, щоб маса розподілилася рівномірно.
Усе це поміщають у духовку, після якої маса набуває коричневого відтінку. Потрібно зазначити, що і на цьому етапі продукт схожий на що завгодно, але тільки не на шинку.

"Я не хочу в це вірити" – написав один із шокованих глядачів.

Коричневі ковбаски поміщають у машину для нарізання, і після нарізування в продукті вже можна впізнати звичну шинку. Потім її відправляють у чергову ємність – імовірно, для подальшого пакування.
Незважаючи на те, що користувачі відзначили чистоту і порядок на фабриці, де було знято відео, багато хто все ж вирішив більше шинку не їсти. Один із глядачів навіть пообіцяв стати вегетаріанцем.
Джерело: 5692.com.ua