Вийшов трейлер української гри Hollow Home: як вижити в місті під час війни

Українська студія Twigames представила трейлер нової ізометричної наративної RPG Hollow Home. Вихід гри був анонсований у березні цього року, під час попередніх анонсів згадувалося, що дія Hollow Home відбувається в Маріуполі, але зараз назва міста не згадується.
Судячи з трейлеру, Hollow Home об'єднала в собі деякі риси польського симулятора виживання в зруйнованому місті This War of Mine і рольової гри Disco Elysium. Ролик тизер демонструє геймплей початкового етапу гри, в якому можна побачити події останнього мирного дня перед початком агресії рф.
Hollow Home – історія виживання 14-річного підлітка на ім'я Максим у місті, що поступово знищується окупантами. Щодня він має лише обмежену кількість часу та дій, щоб вижити та допомогти вижити іншим. Іноді це не вдається, і, прийшовши на місце, де ще вчора він зустрічався з живими людьми, він знаходить лише їхні привиди.
У грі немає бойової системи і кривавих сцен, дія побудована на розгалуженій системі квестів і діалогах. Творці гри ставили перед собою мету показати страшний лик війни очима дитини, тому в Hollow Home ви не побачите сцен насильства, вона зосереджена на наслідках війни.
Крім тизера студія Twigames також представила скріншоти, на яких можна побачити деякі локації. Також скріншоти дають змогу оцінити інтерфейс, NPC, ознайомитися з параметрами гри і діалогів. У нової української гри вже є сторінка в Steam, реліз заплановано на 2025 рік. Анонсовано, що Hollow Home буде випущена у версіях для консолей і ПК.
Джерело: 5692.com.ua