Вони найчастіше стають розлучницями: 5 імен жінок, які готові зруйнувати чуже сімейне щастя

Власниці певних імен частіше за інших "полюють" на чужих хлопців і чоловіків, руйнуючи найміцніші та найтриваліші стосунки. Вони холоднокровно домагаються бажаного чоловіка, абсолютно не переймаючись почуттями інших. Які імена носять жінки-розлучниці.

Жанна

Ці жінки від природи мають потужну енергетику, завдяки якій приворожують чоловіків. Потрапити в їх тенета можуть навіть зразкові сім'янини. Неймовірна жіночність та сексуальність жінок на ім'я Жанна приваблює представників протилежної статі.

Віра

Це цілеспрямовані та вольові жінки, сильні суперниці, яких не зупинить ніщо, якщо чоловік подобається. Їх не бентежить те, що предмет їхньої уваги може бути давно одруженим. Віри не заспокоються, поки не заберуть його з родини. Адже роллю коханки задовольнятися вони не стануть.

Алла

Власниці цього імені розумні та хирі, можуть бути доволі підступними і здатні зруйнувати найміцніші стосунки. Чоловіків манить їхня загадковість, чим і користуються Алли. Вони підкидають своїм жертвам все нові та нові "головоломки", затягуючи у свою гру.

Наталя

Ці жінки приваблюють протилежну стать своєю м'якістю, наївністю та простодушністю. Вони здаються чоловікам беззахисними, тому їм хочеться захистити Наталь від усього світу. Чоловіки можуть залишити сім'ю заради цієї спокусниці, щоб вона не страждала на других ролях.

Яна

Це жінки-завойовниці, які насамперед насолоджуються процесом спокушання та підпорядкування чоловіка своїй волі. Вони спритно розставляють приманки і чекають, поки жертва "клюне". Після отримання бажаного Яни швидко втрачають інтерес і вирушають на пошуки нової жертви.

Джерело: 5692.com.ua