Ворожі обстріли Миколаєва: загинуло 10 людей та 46 отримали поранення

Російські окупанти 4 квітня обстріляли житлові квартали й цивільні об'єкти в Миколаєві касетними боєприпасами. Внаслідок цього загинуло 10 людей та 46 отримали поранення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міського голову Миколаєва Олександра Сєнкевича.

Повідомляється, що попередньо внаслідок обстрілів Миколаєва касетними снарядами у місті 10 загиблих, 46 поранених.

Також окрім житлових будинків, російські окупанти обстріляли:

одну міську лікарню; одну обласну лікарню; центр профілактичних хвороб; будинок дитини; 11 дитячих садків; 12 шкіл; 1 ПТУ; 2 філії закладів позашкільної освіти.

До того ж внаслідок атак були пошкоджені високовольтні лінії в Інгульському районі. Однак станом на 18:30 мережі відремонтовано.

Зазначається, що все ще без живлення залишаються Снігурівка, Широке, Прибузьке, Засілля, Новомиколаївка. Також відсутнє електропостачання у Бармашовому.

Через пошкодження внаслідок обстрілів в Інгульському районі перекрито подачу газу до низки будинків на трьох вулицях. Зокрема, наразі 240 абонентів без газу.

Раніше ми повідомляли, що окупанти знову обстріляли Миколаїв, серед жителів міста є загиблі і поранені.

Також ми писали, що вчора, 3 квітня, окупанти завдали ракетних ударів по Миколаєву і Очакову. В результаті обстрілу загинули 8 осіб, ще 34 отримали поранення.

Всі оперативні і тільки перевірені новини без російської пропаганди і фейків – в групах РБК-Україна в Telegram і Viber. Приєднуйся!

Перемога буде за нами! Слава Україні!