Художня виставка до Дня Добровольця

Напередодні Дня Добровольця у Кам’янському на другому поверсі адміністративної будівлі центрального парку відкрилася художня і виставка, де представлені творчі роботи художників і фотографів.

Назва виставки має символічну назву «Лінія розмежування». Це вже друга поспіль виставка присвячена темі російсько-української війни зібрана організаторами до Дня Добровольця в нашому місті. 

Художні експонати виставки чітко і боляче демонструють лінію розмежування між війною і миром, між сміливим виступом добровольців на захист рідного українського дому та одвічним ворогом, що завжди намагається поневолити сусідні народи і їхні державні утворення.

На відкритті виставки зі вступного словом виступили доброволець і ветеран війни С. І. Петренко, художник з Дніпра В.І. Сосна, краєзнавець Л. В. Алексієвська та організаторка акції О. Ковалевич. Треба зауважити, що небагатьох присутніх вразили високий рівень і глибоке розкриття трагізму воєнних дій на полотнах Алли Михальчук (Кам’янське) та Валерія Сосни (Дніпро). Не залишилися без уваги численні майстерні великоформатні фотороботи, зроблені під час Революції Гідності учасником війни і Майдану – Сергієм Петренком.

Експозиція має вільний доступ щодня від 13.03.2020 до 30.03.2020.

Години відвідування від 10.00 до 18.00.