Як уникнути зради в сім’ї: кілька простих порад

Зрада однозначно псує стосунки. Найчастіше такий поворот долі також складно пробачити, а якщо й можливо, то почуття не повертаються на попередній рівень.
Психолог і консультант з питань шлюбу Віллард Гарлі стверджує, що для уникнення зрад потрібно тримати на увазі всього 5 потреб у шлюбі. Які – читайте далі.
Як убезпечити шлюб від зрад
В експерименті психолога, який він провів, щоб дослідити феномен зрад у стосунках, брало участь 800 пар. За допомогою дослідження стали відомі найважливіші потреби, які потрібно закривати, щоб уникнути зрад.
Ніжність/секс
Однакові за силою потреби чоловіка і жінки. 
Ніжність – розуміння, турбота, увага, які виражаються в обіймах, кольорах, сніданках і дзвінках дарують жінці відчуття надійності, захищеності та комфорту.
Саму ніжність у чоловіків викликає закрита потреба в сексі, тобто – все взаємопов'язано.
Розмови та захоплення
Для жінок дуже важливо залишатися почутими та мати змогу розмовляти з партнером щодня, у середньому – близько двох годин на день для закриття потреби у спілкуванні.
Чоловіки однаково потребують підтримки їхніх захоплень. Для них важлива залученість жінки і спільне занурення в улюблені заняття чоловіка не тільки на початку стосунків, а й завжди.
Чесність і привабливість
Жінці для можливості довіряти необхідно, щоб партнер завжди був чесним і відкритим. Близький і чесний контакт дає відчуття захищених стосунків.
Чоловікам важлива охайність і привабливість жінки, не варто забувати про догляд за собою, навіть якщо ви давно разом.
Гроші та затишок
Для жінок важливо мати конкретну необхідну суму на певний відрізок часу. Гроші та фінансовий комфорт – це символ стабільності та впевненості.
Затишок у домі важливий для чоловіків через те, що це гавань, необхідна їм для відпочинку від кількості завдань і проблем, які вони вирішують.
Хороший батько і схвалення
Жінки під час вибору майбутнього чоловіка звертають увагу на те, яким батьком він буде майбутньому синові і як зможе брати відповідальність за батьківство.
Чоловікам для швидкого розвитку та успішності вкрай необхідна підтримка жінки та схвалення. Щире захоплення – це сильна мотивація для досягнень.
Джерело: 5692.com.ua