Як видалити плями від поту на білих речах: ці способи дійсно вирішать проблему

Білий одяг найчастіше використовується для святкових та урочистих подій. Навіть звичайна біла футболка здатна прикрасити гардероб і зробити образ привабливішим. Але зовсім непривабливо виглядають на білих речах сліди від поту.
З цією проблемою не можуть впоратись звичайні пральні порошки, та й не всім плямовивідникам це під силу. Але є кілька ефективних способів видалення плям від поту за допомогою натуральних засобів.
Лимон
Потрібно вичавити сік одного лимону і нанести його на забруднені ділянки. Через 10-15 хвилин випрати річ у прохолодній воді. Також можна додати сік лимону прямо в барабан пральної машини і запустити прання без використання порошку.
До речі, лимон допомагає також видалити сліди від іржі та маркеру.
Господарське мило
Свіжі плями добре піддаються видаленню за допомогою звичайного господарського мила. Потрібно натерти мило на тертці, розчинити у теплій воді та замочити одяг на пару годин. Далі речі слід випрати звичним способом.
Білий оцет
Цей засіб слід використовувати обережно, тому що він може залишати розводи на білому одязі. Потрібно нанести оцет на плями та залишити на 3 години. У разі застарілих плям його слід залишити на 10-12 годин. Після цього необхідно просто випрати речі у пральній машинці або вручну.
Джерело: 5692.com.ua