Як зрозуміти, що на вас навели порчу: 6 явних ознак та способи позбавлення від псування

Якщо ви помітили, що останнім часом у вас усе валиться з рук, у житті трапляються суцільні невдачі та переслідує невезіння, це може бути не просто "чорною смугою", а порчею. Навести порчу можуть заздрісники, знайомі, з якими ви посварилися, які вас ненавидять з різних причин або просто злі люди чи люди, що практикують чорну магію.

Як зрозуміти, що на вас порча та як самостійно її позбутися, розповів мольфар Макс Гордєєв, пише УНІАН.

Як дізнатися, що на вас порча

Найчастіше псування може виявити за такими ознаками:

  • нескінченні невдачі, які трапляються пори всі старання та зусилля;
  • раптове погіршення здоров'я, постійна втома та безпричинне відчуття тривоги;
  • конфлікти з близькими, непорозуміння в сім'ї або з друзями;
  • незрозумілі сни та кошмари, які неможливо забути;
  • різкі фінансові труднощі;
  • дивне відчуття, що хтось спостерігає за вами.

Як усунути псування

Якщо є підозри, що на вас порча, найкраще звернутися до досвідченого мага або цілителя, які за допомогою спеціальних ритуалів допоможуть впоратися з проблемою. Також можна спробувати зняти з себе порчу самостійно одним з наступних методів.

Очищення сіллю й лимоном

Це простий і ефективний метод. Потрібно розрізати навпіл лимон та рясно посипати кожну половинку морською сіллю. Далі провести половинками лимону по тілу, торкаючись кожної ділянки і уявляючи, як негативна енергія всмоктується в лимон. Після цього викинути фрукт подалі від дому. Ритуал слід проводити кілька днів поспіль.

Окурювання травами

Потрібно взяти пучок шавлії, полину або лаванди та запалити його. Повести окурювання тіла тіло та оселі, уявляючи, як дим забирає весь негатив. Під час цього також можна читати захисні молитви.

Ритуальна ванна

Очистити енергетику можна за допомогою ванни з сіллю і травами. Потрібно набрати у ванну теплу воду, додати два стакана солі, 10 крапель ефірної олії розмарину або кілька пакетиків ромашкового чаю. Купаючись, слід уявляти, як негативна енергія розчиняється у воді. Ритуал слід провести три дні поспіль.

Джерело: 5692.com.ua