Євро-2024: де дивитися матчі збірної України

Чемпіонат Європи з футболу 2024 року розпочнеться 14 червня з поєдинку між національною командою Німеччини та збірною Шотландії. Цей турнір стане визначною подією для всіх футбольних фанатів, і зокрема для українських вболівальників, оскільки збірна України також прйшла відбір на Євро-2024.

Трансляції матчів Євро-2024 в Україні

Цьогорічне Євро транслюватиметься в Україні в повному обсязі на платформі MEGOGO. Сервіс надасть можливість дивитися всі 51 матч турніру наживо. MEGOGO пропонує високоякісний стрімінг та професійні коментарі, що дозволить насолодитися футболом в повній мірі.

Крім того, "Суспільне" стало співтранслятором змагань і покаже частину матчів безплатно. Регіональні телеканали "Суспільного" (наприклад, "Суспільне Київ", "Суспільне Харків" тощо) транслюватимуть матчі у прямому ефірі. Ці трансляції будуть доступні в цифровому мовленні T2 та в кабельних мережах.

Суспільний мовник запланував показ наступних матчів:

  • матч-відкриття,
  • один поєдинок групового етапу на день: це включатиме всі матчі збірної України,
  • половину протистоянь в 1/8 фіналу,
  • усі чвертьфінали,
  • обидва півфінали,
  • фінал.

Якщо збірна України проб'ється в плей-офф, "Суспільне" транслюватиме всі поєдинки команди Сергія Реброва.

На даний момент суспільний мовник та MEGOGO розподілили між собою матчі групового етапу Євро-2024. Поєдинки плей-офф, які покаже "Суспільне", будуть визначатися під час турніру, залежно від розвитку подій та результатів команд.

Для обох трансляторів усі матчі прокоментують коментатори MEGOGO.

Джерело: 5692.com.ua