Запам’ятайте п’ять імен: ці чоловіки залишаються вірними одній жінці все життя

Кількість розлучень у всьому світі повільно, але неухильно зростає. Але і серед чоловіків, і серед жінок є ті, кого по праву можна назвати однолюбами і розлучення їм не загрожує. Ці люди вибирають партнера один раз і на все життя, їм вдається зберегти свої почуття з молодості й до кінця життя.
Богдан
Чоловіки з ім'ям Богдан – зразок відданості. Вони дуже відповідальні і ніколи не залишають свою обраницю. У цих чоловіків різні характери, вони можуть бути образливими і запальними. Але при цьому вони ніколи не обманюють і залишаються вірними своїй коханій протягом усього життя.
Лев
Чоловіки на ім'я Лев – романтики. Їхнє уявлення про щасливе сімейне життя нерозривно пов'язане з вірністю. Леви закохуються один раз, сильно і, як правило, назавжди. Це надійні чоловіки, які на багато що готові заради своєї єдиної коханої.
Станіслав
Станіслави – люди практичні та раціональні. Вони рідко демонструють емоції й обмірковують кожен крок. Так само відповідально вони підходять і до вибору супутниці життя. Один раз пообіцявши бути з жінкою завжди, вони не порушують свого слова.
Ілля
Чоловіки з ім'ям Ілля обирають у супутниці життя жінку, з якою виникає сильний емоційний зв'язок. Для них важливо мати схожі погляди та інтереси. Коли Ілля знаходить таку жінку, він стає для неї коханою людиною, другом і однодумцем на все життя.
Герман
Герман – еталон мужності та сили. При цьому чоловіки з таким ім'ям вирізняються ніжним і трепетним ставленням до коханої жінки. Обраниця Германа може бути спокійна – ця людина не зрадить, не обдурить і завжди підтримає в складну хвилину.
Джерело: 5692.com.ua