Затори, ДТП та перекриті вулиці: що відбувається на дорогах Києва

Станом на 13: 50 вже утворилися затори в Києві, особливо в центральній частині. Також рух ускладнений, оскільки ряд вулиць перекритий з сьогоднішнього дня.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Де найбільші пробки

Згідно з даними сервісу, серйозні пробки утворилися на проспекті Бандери від Куренівського парку до розв'язки на парк Муромець. У заторах стоїть Набережно-Хрещатицька, практично весь поділ, центральна частина міста, проспект Перемоги від станції метро "Політехнічна" до цирку, а також бульвар Лесі Українки і південний міст.

Відзначимо, в ряді випадків причиною заторів стали ДТП.

Фото: пробки в Києві

Які вулиці перекриті

За даними Департаменту транспортної інфраструктури, на Володимирському узвозі розпочали ремонт бруківки, роботи виконуються на різних ділянках. Рух частково буде обмежено до кінця червня. Також сьогодні на вулиці Патона до вечора буде проводиться ремонт.

А з 2 червня до 31 Липня буде частково перекрита ділянка Окружної дороги від вул.Одеської до вул. Ватутіна (з Жуляни). Також частково обмежать рух на проспекті Шухевича-теж до 31 Липня.

Фото: перекриті вулиці

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в житлових зонах швидкість руху для автомобілів складе 30 км / год. Перші знаки вже почали встановлювати в столиці.

До цього під Києвом на тиждень перекривали траси на Львів та Одесу.