Земельні ділянки для атовців Кам’янського

Мер Кам’янського Андрій Білоусов вручив документи першим десяти атовцям з Кам’янського, які підтверджують їхнє право володіти земельними ділянками, які знаходяться у селі Сотницьке на території Петриківської ОТГ, що розташоване поруч з Кам’янським. Планується, що тут виділять близько 500 таких земельних ділянок для наших захисників Батьківщини.

«У зв’язку з тим, що в нашому місті, на жаль, немає в достатній кількості землі, ми звернулися до адміністрації Петриківської об’єднаної територіальної громади з проханням допомогти  у  видачі земельних ділянок нашим учасникам АТО під будівництво житла і гаражів. Я вдячний депутатам та голові Петриківської селищної ОТГ Ользі Гавриленко за надану допомогу. Сьогодні ми передали право власності на землю першим 10 учасникам АТО і щомісяця їх кількість буде зростати», – зазначив Андрій Білоусов.

Станом на кінець квітня 2020 року вже більше 200 чоловік отримали дозволи на розробку проектів землеустрою.

«Ми зацікавлені в тому, щоб тут жили люди. Петриківська земля наповнена щедрістю і добротою, а місце розташування земельних ділянок буде сприяти більшій взаємодії і розвитку регіону. Наша співпраця з міською владою Кам’янського дає ефективні результати. Такий мер, як Андрій Білоусов, який так піклується за мешканців свого міста, – заслуговує на повагу», – наголосила Ольга Гавриленко, голова Петриківської селищної ОТГ.

Сучасні українські герої, учасники бойових дій подякували міському голові та всім причетним за турботу і допомогу.

«Я дуже щасливий, що це складне питання вдалося вирішити позитивно. Велика подяка керівництву Кам’янського і Петриківської ОТГ. Прекрасне місце і я буду тут жити», – сказав Сергій Пойда, доброволець 3-ї хвилі мобілізації Національної Гвардії.