Життя засяє новими барвами і прийде справжнє щастя після 40 для жінок із цими іменами

Здавалось би, молодість – це час, коли можна відчути найяскравіші почуття і почувати себе по-справжньому щасливими. Проте далеко не всім в цьому віці вдається розібратися зі своїми цілями і бажаннями. До багатьох людей усвідомлення, що потрібно насправді, приходить тільки з роками. А тільки після цього можна цілком насолоджуватись життям і брати від нього те, що потрібно.
Експерти, що вивчають імена, розповіли, хто з жінок знайде своє щастя лише на порозі сорокаріччя.
Олександра
Нерідко власниці цього імені ще в юному віці складають для себе життєвий план, якого намагаються дотримуватися до певного віку. На багатьох мають великий вплив батьки, що закладають в них власні очікування і погляди. У цьому плані зазвичай обов'язковими пунктами є золота медаль і червоний диплом. Завершивши навчання, Олександри можуть влаштуватись на престижну роботу, але рідко почуваються щасливими.
Усе через те, що вони усвідомлюють, але часом самі бояться собі зізнатися, що початковий план їх більше не влаштовує. Досягнувши 40-річчя, володарки цього імені нарешті наважуються кардинально змінити правила гри, і нарешті починають відчувати задоволення від життя.
Карина
Ці дівчата в молодому віці знаходяться у пошуках себе, намагаючись спробувати якомога більше. Вони багато разів можуть змінювати місця навчання, напрямки діяльності, бойфрендів, і їм важко зупинитись на чомусь одному. Каринам складно зрозуміти, що насправді їм подобається, а що навіяно лише модними тенденціями. Для кращого пізнання себе їм потрібен час.
Зазвичай після 40 років до цих жінок приходить мудрість, і вони починають усвідомлювати, які люди і заняття приносять їм щастя. Відпустивши минуле, вони починають нове, яскраве життя.
Лоліта
Жінки з цим рідкісним ім'ям часто відчувають себе невпевнено. У молодому віці вони можуть страждати від купи комплексів, почувають себе дуже нещасними, але маскуються і роблять вигляд, що повністю задоволені собою і власним життям. Для них велике значення має те, що думають оточуючі.
Щоб підтримувати імідж сильної та щасливої жінки, Лоліти витрачають багато зусиль. Проте зрештою вони розуміють, що живуть не власним життям, а просто намагаються справити враження на тих, кому насправді навіть немає до них діла. З цим усвідомленням, що зазвичай приходить на рубежі сорокаріччя, вони починають цінувати себе.
Джерело: 5692.com.ua