ЗСУ вразили 3 райони зосередження озброєння та техніки, 2 пункти управління окупантів, – ОК “Південь”

Українські захисники продовжують завдавати потужних ударів по окупантах на півдні. ЗСУ вразили 3 райони зосередження озброєння і техніки, а також 2 пункти управління ворога.

Про це повідомляж РБК-Україна з посиланням на Оперативне командування "Південь".

"Нашою авіацією завдано 2 удари по силах противника в районі Новопетрівки у Херсонській області. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали близько 300 вогневих завдань", – зазначають військові.

В ОК "Південь" розповіли, що ураження спрямовувалися на 3 райони зосередження озброєння і техніки, 2 пункти управління, а також станцію радіоелектронной боротьби росіян.

Унаслідок дій ЗСУ ворог втратив:

59 солдатів;
танк;
5 гаубиць 152-го калібру, зокрема самохідних – "Мста-Б" і "Мста-С";
командно-штабну машину та машину управління;
12 одиниць іншої авто-бронетехніки.

"Для розвіювання окупаційних міфів про відновлення мостів, вогневим контролем, застосованим по Антонівському мосту, вкотре було закріплено його непридатність до використання", – додали наші воїни.

Нагадаємо, генерал-майор Дмитро Марченко заявив, що на півдні російські окупанти намагаються домовлятися із Збройними силами України. Ворог перебуває в пригніченому стані.

До слова, ЗСУ посунули лінію фронту на півдні від 4 до 12 кілометрів. Українські захисники вже звільнили 13 населених пунктів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.