У Кам’янському привітали чемпіонів та віце-чемпіонів Дніпропетровської області з футболу

15 травня на лівобережному стадіоні “Надія” юним футболістам вперше вручили посвідчення 1-го юнацького спортивного розряду, а також їх нагородили за значні успіхи на обласному чемпіонаті. Посвідчення вручили двум складам ДЮФШ “Надія” 2014-2015 років народження.

Про це повідомляє сайт Спорт.Камʼянське.

З осені минулого року до цієї весни команди “Надія”, тренера Миколи Голіка та “Надія” Івана Бєломицева відіграли складний та напружений сезон. Взяли участь в чемпіонаті області з футзалу, де за звання кращого змагалися близько 10 команд. За результатами команда Голіка стала чемпіоном Дніпропетровської області з футзалу серед команд ІІ Ліги 2015 року народження сезону 2023-2024. У фіналі кам’янчани обіграли ДЮСШ “Олімпік” (Слобожанське) з рахунком 3:1. А команда Бєломицева посіла друге місце на чемпіонаті Дніпропетровської області з футзалу серед команд І ліги 2014 року народження сезону 2023-2024. В останньому турі наші хлопці перемогли “FC Sporting” (Дніпро) з рахунком 4:3 і вибороли срібні нагороди.

Тож юних футболістів, до речі, наймолодших вихованців ДЮФШ “Надія”, та їх тренерів привітали з визначними досягненнями, вручили пам’ятні нагороди, а також посвідчення 1-го юнацького спортивного розряду.

Вітали талановиту молодь почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮФШ “Надія” Едуард Коряк, перший заступник голови федерації футболу Кам’янського Ігор Ігнатенко та ветерани футболу.

Едуард Коряк наголосив, що чемпіонат, у якому взяли участь юні кам’янчани був дійсно дуже напруженим. Команда Бєломицева в останньому турі боролася за потрапляння в трійку лідерів, та хлопці зробили набагато більше – стали другими. Команда Голіка відіграла чемпіонат по круговій системі, посіла 1 місце, та згодом ще довелося грати в плей-оф, де також всі матчі стали переможними для кам’янчан. Тепер вони готуються до турніру серед команд 2014-2015 років народження, який пройде 1 червня в День захисту дітей.