У Кам’янському відбувся Велодень-2019

2 червня в Кам’янському відбулося традиційне спортивне свято – Велодень-2019. Щорічний захід, в якому беруть участь тисячі велосипедистів, проходить за підтримки та за участю мера міста Андрія Білоусова.

З 10-ї ранку на площі Петра Калнишевського проходила реєстрація. Перед стартом мер привітав усіх учасників, а також подарував новенький велосипед дівчинці Лізі, яка раніше звернулася до нього з таким проханням.
Після невеликої розминки і інструктажу про правила безпеки було дано старт велогонки. Протяжність маршруту склала 21,5 км. Поки учасники долали дистанцію, на площі проходила дитяча велогонка.
Велодень для кам’янчан давно став святом, якого чекають і діти і дорослі. У заїздах беруть участь сім’ї, шкільні класи, компанії друзів, керівники та вихованці спортивних установ, депутати міської ради, любителі і професійні спортсмени. З кожним роком популярність Велодня зростає.

В цьому році, окрім загальноміської гонки в дружній атмосфері, велосипедистів чекали цінні призи. Розіграш подарунків провели в фіналі заходу. Переможців визначали за реєстраційними номерами шляхом випадкового вибору.
Головний приз – плазмовий телевізор від міського голови виграв кам’янчанин Дмитро. Він подякував організаторам за масу позитивних емоцій від велогонки і несподіваний цінний подарунок.

«Дякую всім, хто взяв участь в цьому заході. Крім користі для здоров’я Велодень – це ще й можливість особистим прикладом показати дітям наскільки важливий спорт і здоровий спосіб життя», – сказав Андрій Білоусов.