Волейбольний турнір у Кам’янському

Традиційний кубковий турнір з волейболу «Маю честь запросити» відбувся у Кам’янському. Він, як і раніше, проводиться під особистим патронатом Кам’янського міського голови Андрія Білоусова.

У змаганнях брали участь 27 команд із різних куточків області і тривав три дні на п’ятьох різних локаціях – спортивних майданчиках. Такий турнір є вже доброю спортивною традицією міста і привертає все більшу увагу людей небайдужих до спорту взагалі і до волейболу, зокрема.

Тетяна Онищенко, директор департаменту з гуманітарних питань міської ради та Іван Бабич,  почесний голова Кам’янської міської федерації волейболу нагородили переможців та призерів турніру кубками, медалями, грамотами і цінними подарунками. Нагрудним знаком «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня було нагороджено старшого тренера з волейболу Кам’янської ДЮСШ №2 Віталія Серьогіна, що є вже легендою міського волейболу.

Організатори дякують за підтримку в організації турніру управлінню молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації і особисто керівнику цього управління панові Олександру Пшеничникову, ТОВ «МТС-Бетон», Фонду розвитку міста Кам’янського.

Звичайно, що особливі слова подяки лунали у бік Кам’янського міського голови Андрія Білоусова, що стабільно займається розвитком спорту у місті.