Абанк разом з АТБ подовжили акцію до кінця вересня: подробиці

Абанк пролонгував дію акції для бажаючих оформити картку "АТБ", а також скористатись кешбеком розміром 50 грн терміном до 30.09.2023!
Картка "АТБ" від Абанку дає змогу робити покупки в мережі супермаркетів АТБ зі знижкою розміром 5% на товари, що мають спеціальні цінники червоного кольору та до 40% — на обрані товари за акцією "Міцні знижки".
Якщо користувач ще ніколи не мав картки "АТБ", але має бажання здійснювати покупки за вигідними цінами, то в такому разі йому буде потрібно відкрити картку, зробити покупку в одному із магазинів АТБ на суму, що перевищує 100 грн та одержати 50 грн на рахунок кешбеку.
Оформити картку "АТБ" можна декількома способами:

у мобільному додатку А24;
у будь-якому відділенні Абанку;
придбавши пластикову картку "АТБ" у одному з супермаркетів АТБ у прикасовій зоні та запустивши її в мобільному застосунку А24 буквально за кілька хвилин.

Наразі Абанк уже видав близько 600 тис. карток "АТБ"! З допомогою карток "АТБ" від Абанку клієнти вже зуміли заощадити більше 14 млн грн на покупках в мережі супермаркетів АТБ, а цього тижня матимуть змогу пересвідчитися в цьому з допомогою нової версії додатку ABank24, в якій можна буде побачити меню "Програми лояльності". Там у клієнтів буде змога переглянути отримані знижки, аналітику за покупками, а також інші цікавинки, які точно не залишать байдужим кожного клієнта.
А ще клієнти Абанку отримують до 20% кешбеку на покупки в різних магазинах. Саме тому картка "АТБ" може допомогти отримати ще й кешбек від банку на продукти.
Коротко про Абанк:
Уже понад чверть століття АТ "А-БАНК" представлене на ринку банківських послуг та зареєстроване у Державному реєстрі банків 30.10.1992 р. за номером № 127. Послугами даної банківської установи користується понад 1,6 млн клієнтів. Абанк надає велику кількість різноманітних сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна ціль даного банку — надавати сучасний та технологічний сервіс за допомогою зручного та надійного інтернет-банкінгу АВаnk24. Абанк має широке представництво у всіх регіонах нашої країни.
Джерело: 5692.com.ua