Це може стати в пригоді: перелік речей, які потрібно придбати напередодні холодів

Агресія рф проти України триває. Минула зима була для більшості українців важкою. Часті відключення електрики залишали тисячі родин без світла, тепла, а подекуди й води.
Судячи з усього, цієї зими агресор збирається повторити терористичні атаки на інфраструктури та житлові будинки. Саме тому до зими потрібно підійти підготовленими. Є цілий перелік речей, які бажано придбати заздалегідь.
Що потрібно купити обов'язково
Теплі речі
Теплі спортивні костюми, термобілизна, пледи, ковдри та навіть спальні мішки. Усі ці речі допоможуть зігрітися в холодній квартирі. Цілком можливо, що певний час не буде можливості випрати, тому в запасі обов'язково має бути змінний комплект теплого одягу.
Прилади для освітлення
Ліхтарики всіляких конфігурацій, лампи LED і на батарейках, гірлянди, світловий декор, автономні настільні та переносні лампи. Коли довго немає електрики, від темряви рятують навіть декоративні гірлянди на батарейках, тому минулої зими після початку обстрілів їх розкупили миттєво.
Генератори, павербанки
Крім генераторів і павербанків для зарядки техніки, також можна придбати безперебійник. Також можна купити EcoFlow, однак, це дорога техніка. Для зарядки ноутбуків і телефонів краще придбати кілька потужних павербанків.
Також до списку необхідних речей входять свічки, сірники та запальнички, термоси та термоспоти, їжа швидкого приготування, вода, вологі серветки. Також потрібно враховувати, що за відсутності електрики можуть виникнути проблеми зі зняттям грошей, тому деяку суму краще завжди тримати в готівці.
Джерело: 5692.com.ua