Час купувати новий телефон: як зрозуміти, що зі старим час прощатися

Технології змінюються і розвиваються з величезною швидкістю, буквально щомісяця з'являються все нові й нові моделі смартфонів. Звичайно, це не означає, що потрібно постійно міняти телефони.
У світлі розвитку технологій смартфон, який був придбаний лише рік тому, вже може здаватися застарілим. До зміни старого пристрою на новий потрібно підходити раціонально і замінювати його тоді, коли користування ним стає незручним, непродуктивним і занадто повільним.
Бажання бути в тренді нікуди не зникне, тому завжди буде якийсь відсоток людей, що змінюватимуть телефон на догоду моді. Але краще це робити все-таки, з об'єктивних причин.
Заряджається занадто повільно
Якщо телефон сідає надто швидко, його доводиться заряджати по кілька разів на день і більшу частину дня він перебуває в під'єднаному до зарядного пристрою стані – найімовірніше, термін служби добіг кінця і телефон пора замінити на новий.
Брак пам'яті
Деякі моделі телефонів мають дуже невелику кількість пам'яті для зберігання даних. І, якщо в пристрої немає слота для карти пам'яті, то користуватися таким телефоном стає проблематично. У цьому випадку найкращим виходом справді буде купівля нового смартфона.
Технічні проблеми
З часом навіть якісні смартфони починають давати збої. Вони можуть працювати повільніше, зависати, вимикатися без причини і запускатися дуже довго.
Причиною може бути як у пам'яті, так і елементарна зношеність пристрою. Якщо ці ознаки присутні, час купувати новий смартфон.
Джерело: 5692.com.ua