Швидке та легке схуднення без дієт і спорту: 7 простих секретів допоможуть скинути до 10 кг

Щоб позбутися від ненависних зайвих кілограмів, зовсім не обов'язково виснажувати свій організм значними фізичними навантаженнями або голодуванням. Спеціалісти розповіли, яких 7 простих правил потрібно дотримуватись, щоб мати струнку фігуру. Якщо зайва вага не пов'язана із серйозними проблемами зі здоров'ям, ці рекомендації точно вам допоможуть.
Вода
Рекомендується пити не менше двох літрів води на добу, рівномірно розподіляючи цей об'єм протягом дня. Крім того, слід ввести звичку споживати склянку води перед кожним прийомом їжі.
Овочі
Спеціалісти радять їсти якомога більше овочів, заміняючи ними страви, що містять швидкі вуглеводи. Кожну трапезу варто починати з овочевого салату.
Поведінка під час трапези
Щоб схуднути, слід їсти страви не поспішаючи, ретельно пережовуючи. При цьому не можна одночасно займатися іншими справами: читати, дивитися телевізор, говорити по телефону.
Перекуси
Не можна зловживати перекусами. Якщо ви ведете надмірно активний спосіб життя, допустимо робити 1-2 перекуси на день.
Сон
Якісний сон та відпочинок – важлива складова нормального обміну речовин в організмі в цілому. Тому слід подбати про достатній час для сну, зручну постіль та тишу у спальні.
Прохолода
Дослідженнями підтверджено, що прохолода в приміщенні позитивно впливає на процес схуднення та загальний стан організму.
Вузькі штани
Щоб контролювати свою вагу, спробуйте носити обтягуючі штани. Це буде додатковим стимулюючим фактором від непотрібних перекусів.
Ці правила справді допомагають схуднути буквально за кілька днів, спробуйте – і впевнитесь.
Джерело: 5692.com.ua