Чому підліткам соромно за батьків: причини, через які діти не хочуть відпочивати із сім’єю

На сторінках популярного видання The Sun з'явилися результати цікавого дослідження, проведеного компанією easyJet Holidays.
У дослідженні було порушено та вивчено проблему, яка останнім часом стає дедалі актуальнішою. Полягає вона в тому, що діти підліткового віку все частіше прагнуть уникнути спільного відпочинку зі своєю сім'єю.
Співробітники компанії опитали близько 1000 підлітків, і більше половини (54%) опитаних розповіли, що під час спільного відпочинку їм було соромно за поведінку батьків.24% опитаних підлітків повідомили, що хотіли б у майбутньому уникнути спільного проведення відпусток.
За які вчинки батьків соромно підліткам
З'ясувалося, що підліткам соромно практично за все, що відбувається на відпочинку – за те, як вранці дорослі намагаються якомога швидше зайняти лежаки, за те, що батьки непристойно багато їдять за шведським столом, за надто часте фотографування.
Крім того, вони соромляться батьків, які носять шкарпетки з сандалями і одяг, що не відповідає віку. Дивна поведінка на танцмайданчиках, недоречні жарти і навіть хропіння під час сну біля басейну також є причиною сорому за батьків.
Справедливості заради слід зазначити, що дане дослідження було проведене на замовлення компанії, яка надають послуги "Клуб тат" – місця для проведення дозвілля при одному з популярних готелів. Компанія обіцяє навчити дорослих танцювати правильно і жартувати більш актуально.
Джерело: 5692.com.ua