Ці речі – магніти для успіху та достатку: що потрібно поставити на робочому столі

Багато людей мріють бути успішними та заможними, тому багато та старанно працюють, займаються саморозвитком. Проте езотерики вважають, що цих зусиль може бути недостатньо для отримання бажаного. Вони рекомендують правильно оформити своє робоче місце, щоб воно притягувало багатство та везіння.
А саме, слід подбати, щоб на робочому столі були певні предмети, які мають потужну фінансову енергетику, пише Telegraf.
Кристали (мінерали)
Ці речі, які мають сильну енергетику, допоможуть у досягненні найвищих результатів у кар'єрі та фінансах. Наприклад, аметист допомагає краще концентруватись і швидше мислити, рожевий кварц сприяє гармонії, цитрин приваблює багатство і радість. Можна поставити на стіл прикраси або статуетки, виготовлені з цих каменів.
Кімнатні рослини
Кімнатні квіти прикрашають робоче місце, очищують повітря, сприяють гарному настрою. А деякі з них також здатні привертати гроші та процвітання. Найкраще поставити на робочий стіл фікус, плющ або бамбукову пальму, що символізують стабільність і зростання.
Фотографії
Привертають успіх фотографії людей, які досягли високих результатів у вашій сфері діяльності. Також допоможуть в цьому предмети, які символізують достаток, адже вони зможуть мотивувати на досягнення цілей. Наприклад, якщо ви займаєтесь програмуванням, якнайкраще прикрасить стіл фото Біла Гейтса. Якщо ваша діяльність пов'язана з фінансами, варто поставити на свій стіл золоту монету.
Речі червоного кольору
Цей колір вважається кольором енергії, статусності, розкоші та пристрасті. Якщо використовувати його у оформленні свого робочого столу, це допоможе посилити активність та цілеспрямованість. Наприклад, можна поставити на стіл червоний стакан, олівець, блокнот або будь-який інший аксесуар.
Джерело: 5692.com.ua