Ці три знаки Зодіаку закохаються вже у вересні: кому чекати доленосної зустрічі

Астрологи вже склали гороскопи для всіх 12 знаків Зодіакального колеса. Вони вважають, що час бурхливих пристрастей для більшості знаків залишилися позаду – їхній пік припав на липень і серпень цього року.
Але для представників трьох із них усе тільки починається. Астрологи впевнені – у вересні на Дів, Козерогів і Тельців чекає зустріч із новим коханням.
Діви
У людей, народжених під цим знаком, був досить затяжний період самотності. Цей час вони могли присвятити саморозвитку і кар'єрі. Але астрологи вважають, що для Дів настає інший, набагато яскравіший період.
Незабаром на них чекає зустріч із людиною, яка, цілком можливо, стане коханням усього їхнього життя. Важливо знати, що глибокі почуття – це не завжди кохання з першого погляду. Вони можуть виникнути з часом, але доленосна зустріч уже близька.
Козероги
Козероги не схильні до відчаю, хоча деяких із них самотність робить по-справжньому нещасними. Але здаватися вони не звикли і все ж чекають тієї єдиної зустрічі, яка подарує кохання.
Астрологи вважають, що ця подія відбудеться вже в перший місяць осені. Козерогам потрібно бути готовим до кардинальних змін у житті.
Тельці
Останній місяць літа для представників цього знака був не найпростішим, але вже у вересні можна очікувати настання білої смуги. Найімовірніше, життя стане набагато щасливішим саме завдяки зустрічі з "тією самою", єдиною людиною.
Астрологи не рекомендують нехтувати походами в гості, на вечірки і на прогулянки, і бути готовими до приємної зустрічі.
Джерело: 5692.com.ua