Ці знахідки позбавляють щастя та успіху: 7 речей, які не слід піднімати та приносити в оселю

З давніх часів вважалось, що певні знахідки не тільки жодним чином не здатні покращити матеріальний стан, а й можуть забрати удачу та щасливу долю, натомість принісши біди і злидні. Тому заборонено піднімати та приносити додому деякі знайдені речі, щоб уникнути неприємностей.
Речі, що належали покійній людині
Будь-які речі, що належали мертвій людині, особливо сторонній, не можна привласнювати. Вважається, що вони містять негативну енергію, яка здатна принести в оселю нещастя. Також не можна забирати речі, що впали з рук мертвої людини.
Предмети, знайдені на кладовищі
У народі кажуть, що такі речі пов’язані з потойбічним світом, тому вони можуть принести у дім хворобу чи смерть. Тому навіть якщо це гроші чи дорогі прикраси, вони не варті того, щоб забирати їх із цвинтаря собі.
Речі, знайдені на перехресті
Здавна говорять, що перехрестя доріг є місцем концентрації поганої енергії та збору злих духів. Речі, знайдені там, можуть бути заговореними і зарядженими негативною енергією. Тому їх взагалі краще не торкатися та обходити стороною.
Речі, знайдені у воді
Вода є одночасно і джерелом життя, і джерелом зла. З речами, що знайдені у водоймі, може передатися негатив або страшна порча. Тому, щоб уберегти своє здоров'я та щастя, не слід їх забирати.
Зламані чи пошкоджені речі
Не варто забирати в оселю речі, яких хтось позбувся через пошкодження або псування. Вони можуть принести нещастя в оселю.
Речі, які були вкрадені
Вважається, що такі речі також принести нічого хорошого новому власнику, а, навпаки, впливатимуть негативно на долю та добробут.
Подарунки від ворога
Якщо людина, яка вам заздрить або з якою у вас були конфлікти, раптом вирішила зробити вам подарунок, не варто забирати подаровану річ. Адже велика ймовірність, що через цю річ ворог намагається навести порчу. Варто враховувати, що він може не тільки подарувати заговорений предмет, а й таємно підкласти його.
Джерело: 5692.com.ua