Дорофєєва розлучається з Дантесом. Це не жарт

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили про розлучення після 10 років спільного життя. Це рішення далося одній з наймиліших пар українського шоу-бізнесу не просто, але шляху назад немає.

Про обопільне рішення розійтися артисти повідомили в Instagram.

Чому Дорофєєва і Дантес розлучаються

За словами артистів, до початку лютого 2022 року вони дуже багато чого домоглися разом, стали найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу, а їхні стосунки дійсно стали прикладом для багатьох.

Дорофєєва і Дантес стали "найріднішими людьми один одному і найближчими друзями". Такими і залишаються, запевняють зірки.

Дорофєєва і Дантес розлучаються (фото: instagram.com/nadyadorofeeva)

"Багато хто скаже: "Ні! Ми не хочемо цього!" На що ми відповімо: "Ну чого ви повісили ніс? Ми ж не ваші іграшки. Ми не зникаємо з життя один одного". Ми нескінченно сильно любимо один одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тими, ким є, підставляючи плече допомоги в найважчі моменти", – йдеться в заяві артистів.

Дорофєєва і Дантес розлучаються (фото: instagram.com/nadyadorofeeva)

Чому про це рішення артисти повідомили саме зараз, коли в Україні війна? На це питання вони відповіли так: "ніколи не буде правильного часу".

"Ми молоді, талановиті, красиві і вільні. Кожен у своїй свободі. Ніколи не буде відповідного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Можливо, це якось відверне вас і розбавить новинну стрічку. З відкритим серцем! З любов'ю один до одного, ваші Надя і Вова", – додали селебретіз.

Артисти також сказали фанатам, щоб ті не чекали "Дантесиків і Додошат".

Дорофєєва і Дантес розлучаються (фото: instagram.com/nadyadorofeeva)

Коли Дорофєєва і Дантес одружилися

Історія кохання Наді і Вови почалася 5 серпня 2011 року в поїзді.

Дві юні людини, у яких все ще попереду, зустрілися і полюбили один одного з першої секунди.

Через чотири роки, а саме 8 липня 2015 року, учасниця дуету Время и Стекло і екс-лідер групи ДіО.Фльми скріпили свій союз шлюбними узами.

Дорофєєва і Дантес (фото: instagram.com/nadyadorofeeva)

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських заспівала пісню про Україну, яка пробирає до сліз.