Каменчанам представят «Питровну»

Сборник недетских новелл «Питровна» в Каменском представит лично автор – известная тернопольская писательница Любовь Бурак, которая пишет под псевдонимом Дзвінка Торохтушко.

Книга совсем недавно вышла в издательстве «Алатон». Вот что автор написала о своей новой книге в Фейсбук: «Страшенно скучила за писанням. Отак просто сісти і викласти якісь пацаваті власні думки поміж ребрами священної кирилиці.

І от зібралась. І тільки ж думку за хвіст вловила, як пащекуватий телефон голосом Їжака озвався: “Побудь, мій Боже, отут зі мною!”…

– Альо! То я двзінкаю! Чуєш? Хочу ще книжку! Ні, три книжки. Або й чотири. Шото я хаотичний і весь на нервах.

Доктор мій, той, що по внутрішньому світу голови після її епічних потрясінь та по зрушенням мізкової кори спец, дзвінкає. Сейсмолог. Тобто невролог.

– Хочемо книжок!

– Хочемо – це хто? – Питаюся.

– Та ми всі!

– Всі то хто?

– Іванович з терапії, Валя і Лєна з невро, Валєрка з експертизи, ще двоє з наркології і Юлька з алкокапального. Другий день регочемось! Ну, ти даєш! В точку попала! А Миколайович з моргу, він же з Кременця родом, – то він каже, що ти завжди своя людина була!..

– Дякую, – кажу розчулено. – Док, ти мені так настрій підняв!

-Та що я? – Скромно каже доктор. – Радій і пиши! Ми тебе всією психушкою читаємо!

Радію. А шо? В точку ж попала? Своя людина…»

Встреча с известной украинской писательницей Любовью Бурак (Дзвінка Торохтушко) пройдет в понедельник, 4 июня, в клубе-кафе «The Beatles». Вход – свободный.