Коли в Україні закінчиться війна: астролог назвав вирішальний рік

Астролог Володимир Бадіян зробив прогноз щодо завершення повномасштабної війни, яку розпочала росія в Україні. Його прогноз оснований на астрологічних розрахунках та подіях, які він вважає ключовими для розвитку ситуації.
Який рік стане вирішальним
На YouTube-каналі "Мій світ" Володимир Бадіян розповів, що 2024 рік може стати переломним у війні. Цей рік він бачить, як період великих перемог Збройних Сил України. Однак, важливо відзначити, що це не означає, що війна закінчиться. За словами астролога, вона може тривати до 2027 року.
За словами астролога, ключовим для завершення активної фази війни є досягнення ЗСУ Азовського моря до кінця поточного року. Він стверджує, що, якщо це вдасться зробити до Нового року, то до літа 2024 року бойові дії можуть завершитися. Проте, якщо це затягнеться на довше, то війна може продовжуватися до осені. Астролог зауважує, що важко давати точні прогнози через постійні зміни обставин. Гостра фаза війни може тривати ще рік, але 2024 рік він вважає вирішальним. Саме в цьому році, за його словами, відкриються кордони і почнуть випускати чоловіків.
Важливо підкреслити, що астрологічні прогнози не є науковими доказами і не можуть бути використані для точних передбачень подій. Вони відображають лише особисті думки та спостереження астролога. Ситуація в Україні залишається надзвичайно складною, і її завершення залежить від багатьох факторів, у тому числі політичних та міжнародних зусиль.
Джерело: 5692.com.ua