Нарешті це сталося: близько 100 нових Tesla Cybertruck помічені на автовозах

З'явилась інформація, що Tesla вже побудувала близько сотні електропікапів Cybertruck з початку виробництва в середині липня на Gigafactory Texas. Про це повідомляє видання insideevs.
Акціонер Tesla Метью Донеган-Райан написав у соцмережі X (колишній Twitter), що Tesla вже побудувала 100 кібертранспортних засобів на заводі в Остіні. При цьому він додав відео та фото кількох вантажівок, що завантажуються в автовози на заводі в Остіні. На запитання, звідки йому про це відомо, Метью загадково відповів, що має власні джерела.
Звісно, підрахунок автомобілів на автовозах не може розповісти про точну кількість випущених Cybertruck. Адже Tesla може відвантажувати автомобілі, які не побачать очевидці. Крім того, деякі Cybertruck компанія зберігає на складі, звідки теж з’являлися фото і відео
Проте все вказує на те, що у Tesla вже є повністю готові для доставки першим клієнтам Cybertruck. Можливо, вони будуть доставлені на майбутній захід, який має відбутися наприкінці вересня в Giga Texas.
Минулоріч Tesla поставила першим клієнтам 30 автомобілів Model Y під час відкриття заводу Giga в Берліні. Ймовірно, компанія відвантажить приблизно таку ж кількість Cybertruck із Giga Texas першим клієнтам. Ними можуть бути співробітники Tesla та інсайдери.
До цього Ілон Маск казав, що обсяги виробництва Cybertruck у 2023 році будуть низькими і що великі обсяги будуть з 2024 року. Після виходу виробництва на повну потужність планується постачати від 250 000 до 500 000 одиниць на рік.
Джерело: 5692.com.ua