Новий намет біля 7-ої міської лікарні вже функціонує

Як ми повідомляли раніше, на засіданні спеціального оперативного штабу, який створено задля швидкого реагування на небезпеки розповсюдження коронавірусу в Кам’янському і очолюваного міським головою Андрієм Білоусовим, була озвучена обіцянка міської влади допомогти облаштувати наметовий пункт для наших рятівників зі служби ДСНС, що мав би допомагати медикам з 7-ої міської лікарні діагностувати і сортувати пацієнтів. 

Станом на 03 квітня намет вже працює на території лікарні задля встановлення діагнозу і сортування пацієнтів із середньою і важкою формою коронавірусної інфекції.

Ось що повідомив нам міський голова Андрій Білоусов, який особисто перевірив функціональність наметового пункту:

«Вікто Ляшко, головний санітарний лікар України, доручив службам ДСНС у всіх містах на території лікарень, які визначені як опорні в лікуванні пацієнтів з коронавірусом, встановити намети для сортування хворих. Тут люди отримають першу медичну допомогу, у них візьмуть всі аналізи і, виходячи з результатів, медики приймуть рішення про госпіталізацію в окремий бокс інфекційного відділення, де хворі отримають все необхідне подальше лікування.  Ми придбали цю палатку за спонсорські гроші і передали нашому міському управлінню ДСНС. В цей наметовий пункт спрямовуватимуть пацієнтів, у яких буде виявлено середню або важку форму хвороби».

Наметовий пункт працює у своєму робочому графіку. За потреба допомога буде надаватися швидко і кваліфіковано. 

Всім хворим кам’янчанам на респіраторні та простудні захворювання якнайшвидшого одужання, а здоровим людям радимо дотримуватися норм карантину і убезпечити себе від хвороби.