Освітянська колегія у Кам’янському

Як повідомляють у департаменті з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, на базі середньої загальноосвітньої школи № 22 відбулося розширене засідання колегії з питань освіти. До участі в засіданні колегії були запрошені керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, ІРЦ та аспірантка відділу інклюзивного навчання Інституту спеціальної педагогіки НАПН України Склянська О.В.

Протягом засідання колегія розглянула питання про стан організації інклюзивного навчання, як одного із пріоритетних напрямків забезпечення рівного доступу дітей міста до освіти.

Виступаючи, директорка департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Т. Я. Онищенко наголосила на тому, що питання інклюзивного навчання нині є настільки актуальним, що потребує постійної уваги освітян та передбачає підвищення фахового рівня з цього питання.

Напередодні вакаційного періоду члени колегії обговорили також питання визначення позаміських таборів для оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій.