Перекриваються грошові потоки і приходить бідність: де в оселі не можна зберігати грошові заощадження

Розбагатіти, щоб не рахувати кожну копійку та ні в чому собі не відмовляти, мріє багато людей. Дехто для цього багато працює, хтось сподівається не везіння. Однак, незалежно від способу здобуття капіталу, варто також дослухатися до народної мудрості.
Важливе значення має енергетика місця, де залишаються гроші для зберігання. Ще нашим давнім пращурам було відомо, де гроші зберігати не можна, щоб вони не знали збитку і завжди водилися в оселі. Не можна зберігати в певних місцях не лише крупні купюри, але й дрібні монетки.
У скляній банці
Зазвичай у такій ємності купюри лежать зім'ятими і без ладу, що може зашкодити сімейному бюджету. Гроші цінують порядок, а через їхнє хаотичне зберігання накопичується негативна енергетика. Крім того, скло не дозволяє повітрю вільно потрапляти до банкнот, тому грошові потоки перекриваються, відбувається застій фінансів.
Біля дверей
Згідно повір'їв, зберігати кошти біля вхідних дверей – дуже шкідливо для бюджету. У таких умовах фінансові потоки витікатимуть з оселі, при цьому залучаючи негатив до членів родини. Не варто зберігати гроші в прохідних місцях і на видноті, адже це їм не подобається.
Під матрацом
Безгрошів'я в цьому випадку спричиняться тим, що за такого зберігання гроші будуть тільки "відпочивати", а не "працювати" для благополуччя власників. Краще взагалі тримати гроші подалі від ліжка та спальні, щоб грошовий потік "не засинав".
У книжці
Це не найкраще місце для зберігання фінансів ще й тому, що таку схованку може легко знайти злодій. Якщо вже і зберігати банкноти в книжці, варто звернути увагу на обраний фоліант: краще класти банкноти у книги з позитивним сюжетом, пов'язані з успіхом та багатством.
У тісноті
Не можна тримати купюри скрученими у трубочку чи стягнутими гумкою, адже для розвитку та залучення позитивної енергії фінансам потрібен простір.
Поряд із вікнами
За таких умов зберігання під дією протягів грошова позитивна енергетика "видуватиметься" з оселі. Через це буде важко позбутись фінансових негараздів.
У пластикових ємностях
Пластик вважається матеріалом для бідних, тому якщо в ньому зберігати гроші, він притягуватиме безгрошів'я та злидні. Треба тримати заощадження в дорогій скарбничці, щоб матеріальний потік не перекривався.
Під скатертиною
За народною мудрістю, стіл – непідходяще місце для зберігання грошей. Наші предки взагалі намагались навіть тимчасово не класти гроші на стільницю, щоб не накликати неприємності.
Джерело: 5692.com.ua