Підприємцем бути не просто

Близько двох годин в юнацькому відділі бібліотеки ім. Т. Шевченка м. Кам’янського тривало спілкування  працівників закладу та учнів 9-11 класів Технічного ліцею ім. А. Лигуна про становлення особистості сучасного українського підприємця-бізнесмена .

Зустріч відбувалася у форматі прес-конференції. 

Модераторка зустрічі  бібліотекарка Лариса Лощенкова обрала саме таку форму для розмови про становлення кар’єри бізнесмена, бо ідея гри в журналістів відомих інформаційних агенцій припала до душі всім учасникам.

З огляду на заявлену тему зустрічі, зовсім не випадкова була присутність на ній відомого в місті успішного підприємця, директора з розвитку промислового підприємства «ЗІП» Олега Івановича Захорольського

Запитання на умовній прес-конференції були різні: про здобутки й втрати, пріоритети й саморозвиток, про прочитані книжки, про музику, яку слухає, як набирає персонал на роботу, чи працюють в його бізнесі друзі, чи вважає він себе успішною людиною, що найбільше цінує в людях.

Журналістка інформаційної агенції «Голос бібліотеки» провокувала питанням: “Існує думка, що бізнесмени мають багато вільного часу для відпочинку, подорожей тощо. Чи дійсно це так?” А ще запитували про хобі, улюблене свято, про подарунок, який він пам’ятає та чим він був особливим.

І спікера й учасників юнацької прес-конференції співпраця у такому форматі захопила і, звісно ж, сподобалась.