Потужний ритуал для залучення удачі та грошей, який дійсно працює: пийте по четвергах каву з корицею

Відомо чимало ритуалів, що допомагають збільшити дохід та поліпшити фінансове становище. Але більшість з них вимагають забагато часу та клопотів, тому не кожен вдається до їх повторення.
При цьому є один обряд, який вирізняється не тільки ефективністю, але й простотою виконання. До того ж, він дуже приємний і смачний, адже передбачає вживання кави з корицею у певний день тижня. Про незвичайний ритуал, що обіцяє залучення грошей, розповідає УНІАН.
Як працює грошовий ритуал
Езотерики запевняють, що вживання кави з корицею по четвергах допомагає налаштувати думки та направити енергію на залучення грошей в своє життя. Крім того, кава у поєднанні з корицею здатна активувати приховані здібності людини, а також притягувати удачу та благополуччя.
Кориця вважається спецією вогненної стихії, яка асоціюється з Феніксом – міфічним птахом, що відродився з полум'я, коли горіли листя та кора Коричного лавра. Фенікс символізує удачу та щастя.
Те, що ароматний напій потрібно вживати саме у четвер, також має своє обґрунтування. Річ у тім, що цей день тижня сповнений особливої енергетики та вважається грошовим, адже покровитель четверга – Юпітер. Як пояснюють езотерики, Юпітер є планетою достатку та подарунків. Тому поєднання цих елементів забезпечує потужну дію.
Як правильно пити каву з корицею по четвергам
Важливо правильно приготувати напій, щоб він дав бажаний результат. І обов'язково його потрібно варити самостійно.
Рецепт магічного напою:

насипати в турку 2 чайних ложки меленої кави;
залити 200 мл води;
поставити на вогонь;
у момент підняття піни додати корицю – 1/4 чайної ложки меленої або одну цілу паличку.

Додаючи спецію, потрібно промовляти одне з таких заклинань:
"Як кориця смак каві додає, так і грошики до мене приростають. Хай буде так!".
"Монети златі між срібних берегів річкою течуть, та в кошель (своє ім'я) гроші за грошима несуть. Скільки не черпати, все довіку не вичерпати. Як сказано, так відтепер буде."
Заклинання потрібно промовити тричі, при цьому уявляючи гроші та багатство, яке бажаєте отримати. Каву слід випити із задоволенням, щоб жодна негативна енергетика не відштовхнула грошові потоки.
Крім того, найкраще помішувати напій ложкою з кришталю і за годинниковою стрілкою, що посилить дію ритуалу.
Джерело: 5692.com.ua