То хто ж все-таки вбивця: театр імені Лесі Українки подарував кам’янчанам захопливий детектив

У міському театрі імені Лесі Українки розпочався новий сезон. Глядачі знову можуть насолоджуватися виставами та занурюватися в абсолютно різні історії. 
Однією з таких історій стала і відносно нова вистава "Мишоловка. Вбивство на Калвер-стріт", прем'єра якої відбулася 11 березня 2023 року. 
Єдина п'єса, написана "королевою детективів" Агатою Крісті та поставлена на сцені театру імені Лесі Українки, пропонує будь-кому з охочих кам'янчанинів на кілька годин відчути себе детективом і потопати в здогадках про те, хто ж все-таки виявиться вбивцею.
Дії "Мишоловки" розгортаються в одному будинку-пансіоні, де через снігопад застрягли семеро постояльців, одного з яких через деякий час було вбито. 
Низка незрозумілих (на перший погляд) подій, абсолютно різні люди в одному просторі та перетин їхніх історій заводять глядача у справжній лабіринт цікавості, здогадок і бажання розгадати головну загадку історії.
Живі емоції і звуки на сцені дають глядачеві відчуття власної присутності і замішаності в пошуках злочинця. Вистава "Мишоловка. Вбивство на Калвер-стріт" стане цікавим і захопливим проведенням часу для тих, хто не може уявити своє життя без детектива і духу авантюризму.
Побачити це дійство на сцені знову буде можливим зовсім скоро.
Джерело: 5692.com.ua