Прогноз астролога на Новорічну ніч: що на нас усіх чекає

Астрологиня Ірина Звягіна розповіла про свій прогноз на новорічну ніч для України та події в новому році загалом.
Звягіна стверджує, що новорічна ніч накладає відбиток на весь наступний рік через те, що бажання людей синхронізуються і це дає резонанс високого позитиву.
За словами астрологині, минулої ночі сени років Місяць був у з'єднанні з марсом, це віщувало насильницьку зміну реальності, цьогоріч ситуація має кращий вигляд – Місяць (народ) перебуває в знаку Тельця – це обіцяє відновлення після кризи.
Головні завдання 2023 року
Астрологиня Ірина Звягіна стверджує, що новий рік стане роком зміни цінностей, все буде ставати іншим протягом цілого року, тому не варто ставитися до всього, як раніше.
Одним із головних завдань 2023 року стане актуальність. Для того, щоб прожити цей рік якомога успішніше – необхідно робити все вчасно.
Кохання хотітиме інтенсивності та зізнань, усі почуття мають бути озвучені тут і зараз, оскільки ми не знаємо, скільки в нас часу. Про це говорить дві карти, які випадають разом – кохання і смерть.
Коли закінчиться війна
На запитання про війну астрологиня відповідає неоднозначно. За її даними, рівень агресії у світі вичерпався, а отже – війна може піти на згасання. Річ у тім, що незважаючи на кількість амбіцій у лідерів, сили, все-таки, не нескінченні.
Читайте також: Бідність чи ненажерливість: українці витрачають половину мінімалки тільки на їжу
Нумерологічний прогноз на 2023 рік: які щасливі числа та дні для кожного знака
Зарплати, субсидії та пенсії: усі зміни з 1 січня 2023 року
Джерело: 5692.com.ua