Рятувальників Кам’янського привітали із професійним святом

У понеділок, 18 вересня, співробітників Кам’янського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області привітали з професійним святом – Днем рятівника.

Рятувальників відвідали мер міста Андрій Білоусов та очільник Кам’янської РВА Олег Гапіч, подякували за службу та вручили їм почесні нагороди: грамоти, подяки, нагрудні знаки за мужність.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять рятувальників та всіх Героїв-захисників України, які віддали життя за свободу та незалежність українського народу.

Як розповів начальник Кам’янського районного управління ДСНС Володимир Ярема, з початку року співробітниками його служби було врятовано 300 людей, 16 з яких – на пожежах.

Камʼянські рятувальники залучалися до ліквідації наслідків збройної агресії у Харківській та Київській областях, підтоплення у Херсонській області.

Кам’янське постійно підтримує рятувальників: міський голова вручив сертифікат на отримання 1 мільйона гривень субвенції для першого державного пожежної-рятувального загону. Кошти буде спрямовано на придбання нової форми та покращення побутових умов особового складу.

«Ви ризикуєте життям, рятуючи наших мешканців практично щоденно. Вічна шана тим, хто загинув, і велика повага за ваш труд. Ми завжди підтримуємо рятівників, тому що завдяки вам ми відчуваємо себе в безпеці. Все буде Україна! Зі святом!» – сказав Андрій Білоусов.