Сексолог назвав ТОП-5 жіночих помилок, які можуть зіпсувати перше побачення

Сексолог та експерт з побачень Девід Вайгант розповів про п'ять поширених помилок, які жінки часто роблять під час перших зустрічей із чоловіками, передає YourTango. Якщо ви не хочете залишитися на самоті, варто уникати цих нюансів.
Перетворення побачення на співбесіду
Експерт підкреслює, що на перших зустрічах не варто влаштовувати допит або атакувати чоловіка запитаннями про його біографію. Важливо дізнатися про свого партнера побыльше, але це можна робити поступово. Не тисніть на нього, адже перша зустріч – це час для флірту, розваг і гри. Ви все одно дізнаєтесь все, що цікавило вас, але трохи пізніше.
Змагання з чоловіком
Розмови про гроші та професійні досягнення можуть вразити, але не завжди в хороший спосіб. Пам'ятайте, що це не ділова зустріч, і ви не конкуренти з чоловіком, а партнери.
Відсутність флірту
На перших побаченнях не забувайте про романтику та жіночий шарм. Пам'ятайте про важливість контакту – дивіться в очі, жартуйте і посміхайтеся. Ви прийшли на зустріч, аби добре провести час, як і чоловік поруч із вами.
Відсутність тактильного контакту
Сексолог підкреслює, що це стосуються не лише сексуальних дотиків, але і прояву уваги. Якщо ви замислені та витаєте думками десь далеко, чоловік відчує це. Тактильний контакт – це тонкий спосіб показати зацікавленість у вашому спілкуванні.
Відсутність планів на майбутнє
Чоловік може не зрозуміти, чи ви зацікавлені в подальших зустрічах, якщо ви цього не скажете. Не соромтесь натякати на можливість другого побачення, якщо перше, на вашу думку, пройшло вдало і вам і партнеру все сподобалося.
Джерело: 5692.com.ua