Сміливим та активним зірки прогнозують поповнення гаманця: грошовий гороскоп на 16-22 жовтня

Астрологи вже поділилися своїми прогнозами про фінансову сферу на наступний тиждень. Зірки показують, що, незважаючи на складні часи, потрібно бути сміливими і проявляти активність. Для багатьох цей тиждень може стати початком фінансового зростання.
Овен
Овнам астрологи рекомендують наступного тижня не гаяти часу і проявляти ініціативу. Її оцінять, і фінансова подяка не змусить на себе чекати.
Телець
Тельцям потрібно продовжувати наполегливо йти до своєї мети, і в жодному разі не кидати розпочате на півдорозі. Зірки кажуть, що фінансове благополуччя чекає на представників цього знака вже зовсім скоро.
Близнюки
Чого точно не варто робити Близнюкам із 16 до 22 жовтня, так це лінуватися. Успіх у грошових справах чекає тільки на тих, хто багато працює і не готовий заради кількох днів відпочинку відмовлятися від своєї мрії.
Рак
Ракам необхідно продовжувати в тому ж дусі – астрологи вважають, що народжені під цим знаком перебувають на правильному шляху. Можливо, для досягнення мети знадобиться трохи більше часу, ніж розраховували Раки.
Лев
Левам астрологи рекомендують вислуховувати численні поради оточення, але приймати рішення самостійно. Не варто дозволяти зовнішнім обставинам впливати на ваше бажання стати успішними.
Діва
На Дів чекають грошові надходження з несподіваних джерел. Можливі сюрпризи, які кардинально змінять життя людей, народжених за цим знаком Зодіаку.
Терези
А ось Терезам астрологи радять наступного тижня не поспішати і не змушувати себе йти на сміливі кроки. Час змін ще не настав. Фінансовий успіх близько, але квапити події не варто.
Скорпіон
Завзятість, планомірність і чітке розуміння кінцевої мети – ці якості наступного тижня знадобляться Скорпіонам. Не варто робити необдуманих вчинків і піддаватися емоціям.
Стрілець
Стрільцям наступного тижня можна очікувати досить дорогих подарунків. Зірки кажуть, що хтось із близьких людей готує для них сюрприз, який матиме велику цінність.
Козеріг
Козерогам з 16 по 22 жовтня потрібно аналізувати кожен свій крок. Емоції наступного тижня будуть найгіршим порадником. Козероги на правильному шляху, але кожен наступний крок потрібно ретельно продумувати.
Водолій
У Водоліїв був непростий період. Незабаром він підійде до кінця, і надійде відразу кілька вигідних пропозицій. У Водоліїв буде можливість вибрати найбільш прийнятний для них варіант.
Риби
Наступного тижня астрологи не рекомендують Рибам обговорювати свої плани з оточенням, і, особливо, з колегами. У цей період варто прислухатися до свого внутрішнього голосу, інтуїція підкаже, як вчинити правильно.
Джерело: 5692.com.ua