Три знаки Зодіаку, яким заступництво Юпітера принесе велику удачу: зміни зовсім близько

У середині вересня почався новий місячний місяць, у ретроградну фазу вступили відразу п'ять планет. Юпітер вступив у ретроградність одним з останніх, і саме ця планета протягом наступних двох місяців чинитиме сильний вплив на всі 13 знаків Зодіаку.
Однак на життя представників деяких знаків Юпітер у цей період може вплинути кардинально – все може змінитися несподівано і дуже швидко.
Цими щасливчиками в жовтні та листопаді стануть представники земних знаків – Козероги, Тельці та Діви. Вони, а також, нехай і меншою мірою Риби і Раки, опиняться під заступництвом Юпітера.
Козероги
Представники цього знака помічали, що в останні кілька місяців у їхньому житті був певний застій. Довгоочікувані зміни ніяк не наставали, і багато хто вже став сумніватися у своїх силах і можливостях. Астрологи вважають, що дуже скоро настане переломний період і те, про що довгий час мріяли Козероги, почне збуватися.
Тельці
Дуже скоро Тельці зрозуміють, що зараз не час для осінньої депресії. На представників цього знака очікують приємні сюрпризи і значні зміни на краще. Астрологи рекомендують Тельцям приділити особливу увагу роботі та кар'єрі – можливі несподівані пропозиції, які допоможуть швидко просунутися кар'єрними сходами.
Діва
Дівам у жовтні та листопаді буде щастити по-крупному. Заступництво Юпітера стане для народжених під цим знаком особливим періодом, коли життя почне підносити справжні сюрпризи. У самотніх Дів уже зовсім скоро в житті з'явиться людина, з якою захочеться провести разом усе життя. Крім того, два останні осінні місяці обіцяють бути вкрай вдалими у фінансовому плані.
Джерело: 5692.com.ua