У ТЦК розповіли, яка спеціальність в армії потрібна найбільше

Уже другий рік в Україні триває повномасштабна війна, а ром із нею і загальна мобілізація. Збройні Сили активно набирають як чоловіків, так і жінок для військової служби. Представник Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Роман Істомін, поділився в інтерв'ю "Телеграфу" інформацією про найзатребуваніші та найбільш дефіцитні спеціальності на фронті.
Які спеціальності найбільш затребувані
За словами майора Істоміна, у сучасних умовах на фронті потрібні спеціалісти з різних галузей. Він підкреслив, що всі вони відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки України. Однак, найбільший попит зараз існує на спеціальність "стрілець", яка є не тільки найпоширенішою, але і найбільш необхідною на передовій.
Директор Львівського обласного ТЦК полковник Олександр Тіщенко також  наголосив, що всіх мобілізованих, які не мають попереднього військового досвіду, спрямовують до навчальних центрів. Важливість різних військових фахів на фронті не може бути недооціненою, і цьому приділяється особлива увага.

Потреби є у всіх військових спеціальностях — це піхота, танкісти, артилеристи, льотчики, а також десантники. Кожен навчальний центр має свою специфіку. Залежно від фаху, скеровуємо людей до відповідних навчальних центрів, — пояснив Тіщенко.
Джерело: 5692.com.ua