У Telegram з’явилися сторіс: кому доступна нова функція і як нею користуватися

Один із найпопулярніших месенджерів, Telegram, запустив нову функцію – тепер можна публікувати "Історії".
Одразу після появи це нововведення було доступне тільки користувачам із платними Premium акаунтами, а зараз можливість створювати сторіс з'явилася у всіх користувачів месенджера.
Плюси і мінуси сторіс у Telegram
Багато користувачів уже встигли розкритикувати нову "фішку" від Telegram. На їхню думку, набір функцій, доступних безкоштовним користувачам, залишається занадто обмеженим. І справді, власники безкоштовних акаунтів можуть постити не більше трьох історій на добу, і не більше 30-ти на місяць.
Також користувачам не сподобалося, що немає можливості публікувати посилання та текстові підписи завдовжки понад 200 символів. Якщо історії власників Premium підписки залишаються доступними протягом двох діб, то для безкоштовних користувачів цей період удвічі коротший. Користувачі дійшли висновку, що таким чином їх примушують до придбання Premium підписки.
Як користуватися новою функцією
Для того щоб почати публікувати історії, потрібно оновити месенджер. Оновлення вже доступне в App Store і Google Play. Потрібно зазначити, що оновлення може почати працювати не відразу, а через кілька днів.
Про те, що клієнт успішно оновлений, можна буде дізнатися за появою інтерактивних кружечків у верхній частині інтерфейсу. Якщо бажання користуватися новою функцією немає, інтерактивні кружечки можна приховати.
Джерело: 5692.com.ua