Українські супермаркети масово відмовляються від популярної торгової марки: вона підтримала росію

В Україні великі мережі супермаркетів, такі як АТБ, Varus, Сільпо – масово відмовляються від продажу продуктів і співпраці з торговою маркою Bonduelle.
Суть конфлікту
У грудні 2022 року в російських ЗМІ опублікували інформацію про гуманітарну допомогу та побажання перемоги для російських солдатів від популярної французької марки заморожених і консервованих овочів. 
Вже 31 грудня у пресслужбі марки спростували заяви країни-агресора та повідомили, що ані гуманітарної допомоги, ані листівок для армії росії не передавали.
Однак, на території агресора знайти продукцію цієї марки досить просто, адже виробник не припинив постачання після початку війни. У компанії такі дії виправдали однією метою – забезпечити населення основними продуктами харчування.
Незважаючи на заяви компанії, Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення внести марку до списку спонсорів війни. Відповідні заходи було вжито 5 січня 2023 року.
Читайте також: Прийде неочікувано велике потепління: метеорологи назвали дату, коли температура підніметься до 17 градусів тепла
Наступного тижня цінники на АЗС вас здивують: до чого варто бути готовим водіям
Джерело: 5692.com.ua